#Shilp Raghwani का ये गाना भोजपुरी में धुम मचा दिया है । पिया जी काले काले (Remix) Shashi Pathak



शशि पाठक का ये गाना बहुत ही प्यारा है गाने की बोल है पिय जी काले काले । डीजे पे ये गाना धुम मचा देगा

Lyrics

Lyrics –
हम ता मलाई जायिसन गोरे
पिया जी मोरे पूरे काले काले रे।
पूरे काले काले रे – 2
हम ता मलाई जायिसन गोरे
पिया जी मोरे पूरे काले काले रे।

सोचा था सुंदर हसबैंड मिलेगा
रातों दिना रोमेन्स करेगा – 2
 एकरा ता चुम्मा , लेवे तक ना आवेला
आके लगा बस टुकुर टुकुर तकेला 
हमका ता मिला काला नगवा
मन करे खाई जाई हम जहरवा रे
हम ता मलाई ——

        हमरी जवानिया ता
 सुखत ता जाता सईया के रात बस
         सुतये मा जाता   
यहसे ता अच्छा कावरे रह जाते हम
नया नया बॉयफ्रेंड रोज पटाते हम
जीयरा हमार तड़पड़ता
मन करे कूद जाई हम नहरिया में
हम ता मलाई ————-

Hum Ta Malai Jayison Gore
Piya Ji More Poore Kale Kale Re

Poore Kale Kale Re – 2 
Ham Ta Malai Jayison Gore 
Piya Jee More Poore Kale Kale Re

Socha Tha Sundar Husband Milega
Raat Dina Romance Karega – 2 
Ekara Ta Chumma , Leve Tak Na Avela
Ake Laga Bas Tukur Tukur Takela 

Hamaka Ta Mila Kala Nagava 
Man Kare Khai jai Ham Jaharwa Re 
Ham Ta Malai…….

Hamari  Jawaniya Ta Sukhat Ta Jata 
Saiya Ke Raat Bas Sutaye Ma Jaata 

Yehse Ta Achha Kanware Rah Jaate Ham 
Naya Naya Boyfriend Roj Patate Ham 

Jiyara Hamar Tadapata Man Kare Kod Jai 
Ham Nahariya Mein
Ham Ta Malai ————-





Source link

Leave a Comment